Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Setmana de prevenció dels residus

Saps que la setmana que ve es la setmana de prevenció dels residus?
Vols participar o compartir amb nosaltres les teves iniciatives?
#residuemnos  #poblenou
 
Setmana prevencio residus
Setmana prevencio residus2
 
 

25-N Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

25N Dia inter de la dona

ConnectHORT busca persones voluntàries i talleristes

ConnectHORT és un espai polifuncional creat entorn un hort comunitari on apropar-se i entrar en contacte tant amb la terra com amb altres veïns i veïnes, on es dicten tallers i cursos, s’organitzen esdeveniments o simplement es comparteix una tarda escapant del ciment. Especialment calorós aquesta època de l’any.

Recentment, estan incrementant la seva activitat cap a diferents àmbits i interessos heterogenis que el mateix col·lectiu decideix, submergint-se en activitats vinculades a la cultura, la bioconstrucció, l’educació, la sostenibilitat, la humanitat, la filosofia i l’art entre altres.

 

El pròxim dissabte 6 de juliol es reuniran a ConnectHORT des de les 10.30 fins a les 13.30 per tal de conèixer les diferents persones implicades i iniciar treballs a l’espai. A partir de llavors, es reuniran periòdicament cada dissabte i romandran oberts a totes aquelles persones que vulguin formar-ne part i conviden a tothom a sumar-se al seu equip de voluntaris.

Paral·lelament, busquen talleristes per compartir els seus coneixements a l’espai i tirar endavant les diferents activitats que es volen dur a terme. Per tot això, fan una crida oberta a voluntaris i talleristes els quals es poden posar en contacte amb ells al següent mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Voluntarios ConnectHORT
 

Xerrada informativa i debat a la Favb - “Què és el moviment internacional Rebel·lió o Extinció?”

rebelioextincio03

 

 

L'Escola Veïnal de la Favb us convida a la xerrada informativa i debat “Què és el moviment internacional Rebel·lió o Extinció?”, que es farà el dimecres 19 de juny a les 19 hores a la seu de la Favb (Obradors, 10 baixos).

El canvi climàtic és cosa de totes i tots, veniu i participeu!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Lola - 100 años de lucha

IMG 4764
Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Avui et suggerim una obra de teatre que et sorprendrà, t'emocionarà i et farà riure.
La Voz Ahogada Projecte Escènic presenta l'obra LA LOLA. Memorias de una mujer republicana.
Aquesta obra explica la vida de la Lola, veïna del Poblenou, a qui el barri va homenatjar quan va fer 100 anys i què ja no és entre nosaltres.


La companyia, amb qui hem col·laborat intensament, ofereix un descompte especial a les persones sòcies de l'Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou, només heu de dir a taquilla que sou socis.

Animeu-vos a anar a Almeria Teatre, c/ Sant Lluís, 64  segur que us agradarà!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ La bombolla del Lloguer”: Ens afecta més a les dones?

El divendres 22 de març, tindrà lloc la conferència de Luisa Vicente i debat  posterior al Casal Barri Poblenou.

En aquestes dades al voltant del 8 de març,  l’Associació Món Comunicació (AMC), organitzadora de l’acte ha volgut posar sobre la taula,  com ens afecta a les dones les pujades del lloguer, el difícil accés a un habitatge digne i els desnonaments. I per això ha invitar a Luisa Vicente, experta en economia i activista, que va ser assessora jurídica i econòmica en matèria soci laboral, empresarial i en Recursos Humans, i porta molt temps investigant sobre qui hi ha al darrera de la bombolla del lloguer. [Podeu consultar l’entrevista publicada a Luisa Vicente a La Independent]

I per al debat posterior esperem que assisteixen participants de entitats molt actives al Poblenou, com “Ens Plantem”, i altres que treballen a l’àmbit de ciutat, com la PAH, o el Sindicat de Llogaters, que poden ocupar la fila zero en la sala del Casal del Poblenou, per explicar les seves experiències (*).
 
 

Dret a Morir Dignament

Morir dignament
 
 

Contaminacions ocultades

Contaminacions ocultades
 
 

PLATAFORMA D’EDUCACIÓ

 PLATAFORMA D’EDUCACIÓ:

Seguim preparant la manifestació del dissabte, 2 de febrer, a les 11 h., amb un cercavila de batucades de les escoles i instituts des de Rambla/Pere IV, per C/Bilbao, fins a Can Saladrigas, amb una batucada final.

Tenim els permisos i tenim megafonia.

Farem activitats pels nens, nenes i adults: Pintar cares, globus, pòsits dels desitjos, mural de fotos dels barracons, historial de la construcció de les escoles i instituts...

US ESPEREM DISSABTE 2F!!!!

Plataforma en defensa de l'escola pública del Poblenou

 
Plataforma educacio 2 febrer 2019 1
 
Plataforma educacio 2 febrer 2019 2
 
Plataforma educacio 2 febrer 2019 3
 
 

Sopar-concert a La Flor de Maig

L’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou és una entitat que va néixer l’any 1972 i sempre ha estat lluitant per la millora del barri. Com ja saps hem impulsat campanyes per aconseguir molts dels equipaments del bari, per assolir millores urbanístiques, per garantir una bona convivència al Poblenou, per fer xarxa amb les entitats i plataformes que lluiten també per la millora del nostre entorn...ara estem fent una campanya per aconseguir créixer com a entitat.

Volem ser més gent per tenir més força i alhora per ser ser una entitat més representativa del nostre barri. És per això que, si no ho ets, et vull animar a ser membre de l’entitat. Fer-se soci o sòcia són 20 euros anuals i a part de donar suport econòmic a l’entitat i garantir la seva independència, rebràs la revista El Poblenou a casa teva. I si tens ganes d’implicar-te més, ja ho saps, t’estem esperant. Ho pots fer a través de la nostra web:

http://elpoblenou.cat/index.php/feste-n-soci

Per altra banda amb aquesta idea d’apropar-nos més a i gent del barri i compartir una bona estona hem organitzat un sopar-concert de jazz-bossa nova amb Araceli Aiguaviva i Danilo Pinheiro. Serà divendres vinent 18 de gener a les 20.30 a la Flor de Maig. El sopar serà compartit, per tant et demanem que portis alguna cosa de menjar, plats i coberts. Hi haurà servei de bar. Volem agrair a la Flor de Maig que ens aculli, alhora que és una manera de gaudir d’un espai és un referent pel barri. L’activitat és oberta i gratuïta, però et demanem que confirmis la teva assistència a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.@Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Gràcies i si pots, ens veiem divendres!

 
sopar concert v1
 
 

Servei de Famílies Col·laboradores (SFC) de l'Ajuntament de Barcelona

Com cada any moltes famílies tenen dificultats per cuidar als seus infants durant les vacances d'estiu. Les famílies voluntàries del Servei de Famílies Col·laboradores ofereixen un suport a aquests infants durant tot l’any i en especial en aquestes dates assenyalades. Coneix el Servei de Famílies Col·laboradores i animat a participar-hi!

https://www.youtube.com/watch?v=0W1pQwG3Vls


Moltes gràcies per endavant.

Una salutació


Servei de Famílies Col·laboradores (SFC)
de l'Ajuntament de Barcelona
C/ Ca l'Alegre de dalt, 5 - 08024 Barcelona

Tel 93 291 59 66 i 93 291 59 67

VOLEM ACOLLIR!!

Fa maltés d'un any que la ciutadania de Barcelona vam sortir al carrer sota el crit de Volem acollir i des d'aleshores tot ha empitjorat.

Espanya ha acollit 1300 persones de les 17.000 a les que es va comprometre, s'està criminalitzant l'ajuda humanitària acusant l'activista Helena Maleno de Caminando Fronteras, Itàlia ha detingut el vaixell de Proactiva Open Arms i acusa els seus tripulants de tràfic de persones, mentre la 

Unió Europea mira indiferent com les persones s'ofeguen a la Mediterrània.

Des de P9 Refugi no volem restar indiferents a aquesta tragèdia i ens neguem a acostumar-nos-hi. Sabem que diàriament arriben persones a Barcelona fugint de la guerra o de la fam i hem convidat a l'Oriol Amorós i a la Lola López, representants de la Generalitat i de l'Ajuntament, perquè ens expliquin que s'està fent des de l'administració i ens ajudin a trobar que podem fer des del barri.

Us animem a compartir amb nosaltres aquesta xerrada el dia 9 d'abril a les 7,30, al C. Bac de Roda i us demanem que ens ajudeu a fer-ne difusió.

P9 Refugi 

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.