Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

"mani" dels martells

■ Per un barri sense barreres ni murs        ■ Exigim menys contaminació = més salut

 manimartells

VINE A LA “MINIFESTACIÓ AMB MARTELLS” !

 

 

Va molt endarrerit

 

Els tràmits per executar l’enderroc del tortell viari i la construcció dels túnels, soterrats i coberts, que l’han de substituir van molt endarrerits respecte als compromisos que van firmar l’Ajuntament i els partits. Tot i així, ara el projecte s’està elaborant i hauria d’estar acabat el pròxim febrer.

 

 

Volem garanties que s’aprovarà en aquest mandat

        i que començaran les obres el 2011

 

L’Ajuntament no ens dóna garanties de que el projecte s’aprovi en aquest mandat (que acaba al proper maig) i això és molt, molt perillós. Si el projecte i el tràmit d’adjudicació s’aproven en aquest mandat serà bastant factible que les obres realment comencin al voltant de finals del 2011. Si no és així el tema quedarà pel proper mandat, i això (tenint en compte el canvi de govern, “la crisi”, etc.) pot fer que tot plegat s’allargui bastants anys més. Hem de fer tot el possible per evitar-ho ! . No podem, i no volem, viure molts més anys amb aquesta contaminació, amb aquests murs dins de la ciutat. Tu tampoc ?

 

Vine amb la família i els veïns a la “mani dels martells” (amb martell, clar)

 

Ara és un bon moment per pressionar a l’Ajuntament i partits perquè compleixin l’acordat, però necessitem que tu ens ajudis a fer visible aquesta reivindicació dels barris de l’entorn de Glòries. Us demanem que vingueu amb els vostres martells (casolans, de joguina, ...) per visualitzar davant dels mitjans de comunicació que exigim que és compleixi, que exigim l’enderroc del tortell JA !

 

US ESPEREM:    ■ Dimarts 19 d’Octubre

 

■ a Gran Via–Llacuna (banda Clot) ■ a les 6 de la tarda

Convoquen:

Associacions de veïns dels barris de : Clot-Camp de l’Arpa, Poblenou, Fort Pienc i Sagrada Família

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La mani va ser captada per diversos mitjans de comunicació dels que us pasem uns enllaços

- Diari El Punt

- BTV

- Video:

- Notícia Escola (Agost 2010)