Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Noticies de l'Associació de Veïns al diari El PUNT

  • Els veïns del Poblenou reclamen un pla de protecció del nucli antic

Creuen que les actuacions de remodelació poden fer perdre la identitat del barri vell

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Barcelona               carrer joncar
L'associació de veïns del Poblenou es reuneix avui amb el regidor del districte, Francesc Narváez per tractar diversos temes relacionats amb equipaments per al barri i també per parlar de les últimes actuacions de remodelació del nucli antic. En aquest sentit, l'associació té previst reclamar al regidor la redacció d'un pla especial de protecció del barri vell per garantir la preservació d'alguns edificis de la zona i, sobretot, segons expliquen, per preservar la identitat dels carrers que formen el nucli del Poblenou. Les últimes actuacions al carrer Joncar han posat un altre cop d'actualitat la necessitat d'un pla d'aquest tipus.

Veure noticia complerta: El Punt, 19 de febrer de 2008


  • El Poblenou vol el Museu del Treball a l'Oliva Artés

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
L'associació de veïns del Poblenou ha demanat a l'Ajuntament del districte que una part del futur Museu del Treball vagi a l'antiga fàbrica Oliva Artés, situada enmig del parc Central. Després de conèixer que el museu de l'arquitectura anirà a Can Batlló i que, per tant, no es farà servir l'equipament del Poblenou, els veïns d'aquest barri, han sol·licitat que, tot i que es preveu que el Museu del Treball s'instal·li a Sant Andreu, una part d'aquest pugui anar a l'antic centre fabril. Els veïns consideren que les característiques històriques del barri el fan mereixedor de rebre un equipament d'aquestes característiques, el qual ja havien reclamat que anés a les noves instal·lacions que es facin a l'antiga fàbrica de Can Ricart.

Noticia al Punt 22-02-2008