Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Featured

Fes-te soci/a

Joan Maria Soler
El barri del Poblenou està vivint una profunda transformació i, sens dubte, venen temps en què caldrà treballar amb intensitat per construir el barri que volem. Per sort, el nostre és un barri actiu i compromès i, per tant, nombroses entitats i plataformes intenten donar resposta a tots els temes que ens afecten. Però volem que l’AVV pugui aglutinar bona part de les reivindicacions i mobilitzacions del barri. Tenim com a objectiu tenir aquesta visió àmplia i diversa d’un barri complex i viu. Per tal de fer-ho volem ser més gent.

L’AVV pot esdevenir un interlocutor més fort si aconseguim representar la major part del barri i això, sobretot, s’aconsegueix amb el compromís de tothom. És per això que creiem que cal créixer i aconseguir, dia a dia, més representativitat.

Fer-se soci o sòcia implica el pagament d’una quota anual de 20 euros. A continuació tens l’enllaç per fer-ho a través de la web. A canvi, rebràs la revista El Poblenou a casa i també rebràs tota la informació de l’entitat. Però sobretot volem que la participació sigui activa, i és per això que, a més de demanar-te que et facis soci o sòcia de l’AVV, volem que hi participis. Per qualsevol cosa ens pots adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dona’ns també suport fent difusió de les nostres activitats a les xarxes socials i participa de les activitats de l’AVV.

Tenim molta feina a fer i la volem compartir.

http://elpoblenou.cat/index.php/fes-te-soci