Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Featured

Assemblea anual 2018 de l'AVV del Poblenou

El passat dimecres 23 de maig l’AVV del Poblenou vam celebrar la nostra assemblea anual. La trobada es va fer al Casal de Barri del Poblenou. Es van aprovar els diferents documents presentats com són l’acta de la sessió anterior, el balanç, el pressupost i la memòria. I es va dedicar més temps a presentar votar la nova junta i a parlar entre tots els socis i sòcies sobre les principals línies a treballar com a entitat.

Alguns dels temes que van comportar un debat més intens i que per tant són eixos fonamentals pel proper curs són el treball al voltant de la mobilitat i l’habitatge. En aquest sentit es farà públic un comunicat de l’AVV amb aspectes de mobilitat. Reivindiquem una nova línia de bus horitzontal o la unió dels tramvies, postura ja coneguda. En temes d’habitatge cal donar suport a les mobilitzacions que al barri ja s’han engegat per tal de donar suport als veïns i veïnes que es veuen obligats a marxar del barri per la terrible especulació. Per això, ens plantem.

A nivell intern es va parlar per tal d’enfortir la comunicació amb els socis i sòcies i per impulsar vocalies com la de salut o la de dones. És per això que fem una crida a participar a l’AVV. Per tal d’enfortir la feina que fem ens cal molta més gent.

Finalment es va aprovar la nova junta que podeu conèixer a continuació.

 

Presidència: Pere Nieto.

Sots presidències: Salva Clarós, Montse Milà, Estrella Pineda i Amador Pisabarro.

Secretaria: Araceli Aiguaviva.

Tresoreria: F. Xavier Pegenaute.

 

Vocalies:

 

Lorena Andino

Jaume Badenes

Sílvia Casorran

Quim Colomina

Antoni Gálvez

Eva Martínez

Pere Mariné

Josep Pascual

Dani Roca

Joan Maria Soler