Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

El Regidor rectifica i consultarà els ciutadans abans de tocar la Rambla

Ahir dijous 18 d'abril es va celebrar la reunió de la Comissió de Seguiment de la rambla del Poblenou. Per part de les entitats del Poblenou portàvem les conclusions de l'Assemblea Veïnal d'aquest dilluns, és a dir, fer un procés participatiu sobre la rambla del Poblenou i no començar obres fins que es debati el pla d'usos de la Rambla.

La mobilització del barri i de les seves entitats ha donat el seu fruit. La postura del barri era clara i com a AVV ja havíem expressat la nostra voluntat de mobilitzar-nos si no s’atenia aquestes propostes. Finalment el Regidor ha acceptat les demandes veïnals i per tant obrirem un procés participatiu per poder parlar entre totes i tots de com volem la rambla del Poblenou i per extensió tot el barri. El Districte ens ha emplaçat a una nova reunió per tal de començar aquest procés.

La reunió d'avui ha suposat un èxit, fruit de la pressió veïnal, però no és el final de cap lluita, sinó el començament d'un procés participatiu que ha de suposar que el barri ha de ser el protagonista. Ara tenim feina i la volem fer amb la complicitat de tothom.

Recordeu que aquest dilluns, dia 22 d'abril, farem una nova assemblea a les 19.00 a la sala d'actes de la Biblioteca Manel Arranz del Poblenou per informar més àmpliament de la reunió d'avui i seguir parlant de com afrontem aquest procés.{jcomments on}