Tenim 83 visitants en línia

Activitats

Ja s'apropa el 8 de març i Apropem-nos, conjuntament amb el Casal de Barri i Balladona, us presentem diverses activitats durant tot el mes de març per viure el Dia de la Dona d'una manera diferent:
Una exposició dinàmica amb micro obert, cants, espectacle de ball i vernissage, un taller de dansa per a dones, Una festa amb música d'arreu del món punxada per una DJ, una activitat amb perspectiva de gènere per a infants a càrrec del PIAD, una mostra d'artesania de dones creadores i una xerrada a càrrec de l'Arxiu Històric del Poblenou.
Us hi esperem!
 

Nos encontramos anualmente con los miembros del grupo de intercambio de idiomas para compartir anécdotas y experiencias de cada pareja lingüística.

Intercambiamos idiomas para aprender nuevas lenguas y, a la vez,  fortalecer lazos vecinales.

Las personas que quieren practicar un idioma y que estarían interesadas en participar en este proyecto son las bienvenidas también!

OS CONVOCAMOS EL MIÉRCOLES 14 DE DICIEMBRE A LAS 19.00h EN LA PLANTA 2 (SALA NOVA) DE CAN FELIPA

c/ Pallars, 277

Para poder compartir la tarde, os animamos a hacer una merienda cultural entre todos, donde cada uno de nosotros podamos traer una merienda especial para compartir. Apropem-nos traerá la bebida y complementará la merienda.

Os animamos com mucha energia a que vengais a pasar una buena tarda con todo el grupo y a disfrutar de la cultura entre vecinos.

 

Torna la obra de teatre ENTRE 2 AIGÜES, on hi actuen 10 veïns del Poblenou de origens diversos, una obra entre ficció i documental, que parla de Barcelona com a punt d'arribada de moltes diàspores del món sencer, de la diversitat cultural d'aquesta terra de mestizatge i d'encreuament cultural, en particular en el barri de Poblenou. Relata les experiències, vivències, sentiments i emocions d'aquests veïns del barri que van viure o que viuen en un lloc aliè a la seva terra natal...

Quan: Divendres 9 i dissabte 10 de desembre, 20h30

On: Torre de les Aigües del Besòs,

plaça Ramon Calsina

Metro: Selva de Mar, L4

 

 

Us faria il·lusió fer una classe solidària de Zumba?
Els beneficis aniran al Club de Feina del Poblenou, una associació d'aturats que te com a objectiu la inserció laboral dins del mateix barri.

Per a més informació sobre el projecte: 

www.clubdefeinapoblenou.com

Facebook: Club de Feina Poblenou

Twitter: @ACFeinaPobleNou

Us esperem dissabte 26 de novembre, al centre cívic Can Felipa, de les 12h a les 14h.
Preu: 5 euros

Podeu comprar les entrades:

- directament als instructors

- a Apropem-nos

- al Club de Feina (Casal de Barri, Rambla del Poblenou, 49, dimarts de les 11h a 13h o dijous de les 16h a les 19h)

- també podeu fer un pagament per ingrés bancari al compte: ES95 2100 0642 0642 0015 1067 i enviar el comprovant al whatsapp: 607477786"

 

Després de l’èxit de l’any passat, on van participar 22 famílies del Poblenou, es tornen a fer al nostre barri els dinars de LA FAMILIA DEL COSTAT, el projecte conjunt d’Apropem-nos i SOS Racisme.

Famílies de països i cultures diversos es troben en un dinar a casa d'una d'elles, per compartir vivències, coneixements... Una excusa perfecta per passar unes hores amb persones d’un altre origen, costums o maneres de pensar. Comprovar de primera mà que tenim coses diferents i moltes altres en comú. Una ocasió per passar una estona divertida i fer nous amics!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QUÈ POTS FER?

-Pots convidar o ser convidat/da a un dinar!

Si vols organitzar o participar amb la teva família (o companys de pis, o també individualment)  en un dinar de La Família del costat, apunta’t a: www.apropemnos.wordpress.como al facebookabans del 4 de novembre.

-O pots fer d’acompanyant en un dinar!

A cada dinar hi haurà una persona que farà el contacte previ amb les famílies, les presentacions el dia del dinar  i documentarà la trobada. Apuntat’ t a:  www.apropemnos.wordpress.como pel facebook abans del 4 de novembre.

Si ets acompanyant, et convocarem a una petita formació de 3 hores.

Aquests dinars es celebraran el diumenge 20 de novembre,  i uns dies després es farà una trobada de totes les persones que hi han participat.

 

Amics i companys,

Per fi, després de més d'un any de feina, d'investigació, de recollida de material per al guió a través d'entrevistes i de tallers de poesia; després de molts tallers de teatre, d'improvisació, assaigs, obstacles tècnics, desafius humans, aprenentatge de la diversitat cultural, assoliments de cohesió, de connexió entre tots, de atenció i de concentració, el projecte: Entre 2 Aigües arriba a la recta final: una obra de teatre, on hi actuen 16 veïns del Poblenou, una obra entre ficció i documental, que parla de les experiències, vivències, sentiments i emocions d'aquests veïns del barri que va viure o que viuen en un lloc aliè a la seva terra natal...

Quan: Dissabte 30 de abril, 20h

On: Centre Cívic Can Felipa, 

Carrer Pallars, 277, 4a planta

Metro: Poblenou, L4

Participació: Taquilla inversa (=donació voluntària al final de la obra)

El divendres 29 de abril a las 20h es farà la pre-estrena de l'obra, per a tots aquests que no podreu venir el dia 30. US ESPEREM!!
APROPEM-NOS

 

Més articles...