Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Grup Treball Rambla del Poblenou

 

Rambla_Poblenou.JPG

Dimarts 30 d’abril, es va celebrar a la Flor de Maig reunió del Grup de Treball de la Rambla del Poblenou que va sortir com a proposta de l’assemblea veïnal. A la reunió hi van assistir diferents representants d’entitats i persones a títol individual. Com a AVV del Poblenou també hi vam assistir, ja que considerem que aquest és un procés molt important i en volem formar part.

L’objectiu de la reunió era començar a construir el procés participatiu per conèixer l’opinió del barri sobre la Rambla del Poblenou i portar aquesta proposta a consideració de la propera assemblea veïnal. A la reunió vam comptar amb la presència de tècnics en participació ciutadana, que no tan sols van explicar alguns elements claus per dur a terme el procés, sinó que també van dinamitzar la sessió del grup de treball. Això ens va permetre treballar al voltant de 3 idees fonamentals. Com creiem que ha de ser el procés participatiu? Què pretenem amb el procés? I sobre què volem parlar?

Tot aquest treball va ser recollit pels tècnics i s’elaborarà un informe que donarem a conèixer i que proposarem validar a l’Assemblea. Com a AVV del Poblenou creiem que ha de ser un procés obert a tothom i que ha de permetre recollir opinions a títol individual, com a entitats i també poder fer tallers participatius sobre temes concrets. El procés ha de seguir sent, també, una forma d’exigir participació ciutadana real i un procés que permeti teixir complicitats al barri. La Rambla del Poblenou és molt sensible. Gran part de la vida del nostre barri passa aquí i volem ser protagonistes del seu disseny i de com pot fer compatibles els diferents usos.

Per tot això us convoquem a la tercera assemblea veïnal que es celebrarà el proper dimarts 7 de maig a les 19.00 a la sala d’actes de la Biblioteca Manuel Arranz del Poblenou.

{jcomments on}