Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Featured

PELS 50 ANYS, ANEM AL TEATRE

 

Benvolgudes associacions veïnals,

 

Esteu convidades a la fuAnem al teatrenció gratuïta de En Bangkok, también hay ratas al Casino de l’Aliança del Poblenou, aquest dijous, 10 de novembre a les 19:30h.

Celebrem aquests 50 anys de moviment veïnal amb el suport de CCOO de Catalunya amb aquesta obra de la companyia La Voz Ahogada que treballa la memòria documental de les lluites veïnals de les dones als barris obrers de Barcelona. Recordareu que vam gaudir d’uns fragments a l’acte central d’aniversari de la Favb, al Saló de Cent.

En aquesta ocasió, després de l’actuació, conversarem amb les veïnes del Poblenou que van participar activament a la creació teatral, aportant el seu testimoni de lluita veïnal.

L’entrada és lliure i no és necessària reserva prèvia. Us emplacem a arribar al teatre de la Rambla del Poblenou, 42 amb puntualitat; i animar a veïns i veïnes dels vostres barris a venir-hi.

Salutacions

 

 

 

░Comissió 50 anys

50e aniverasri
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    93 412 76 00    www.favb.cat