Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Featured

La Clínica de Salut Ambiental al Districte de Sant Martí de Barcelona

Us informem que aquest cap de setmana es realitzaran diversos tallers en el nostre barri que ens semblen força interessants.

Us deixem l'enllaç per si voleu més informació:   http://www.cccb.org/ca/marc/fitxa/estacio-ciutat/227726

 

Estació ciutat

La Clínica de Salut Ambiental al Districte de Sant Martí de Barcelona

 

L’Estació Ciutat parteix del marc conceptual proposat per l’enginyera i artista Natalie Jeremijenko i esdevé seu de la Clínica de Salut Ambiental a l’espai públic de la ciutat de Barcelona. Amb base al Passatge Trullàs (Districte de Sant Martí), l’Estació consisteix en una sèrie d’infraestructures per la realització d’accions participatives en les que la ciutadania contribueix activament a la millora de la salut ambiental.

L’activitat s’articula través d’una sèrie de receptes relacionades, entre altres, amb la millora de la qualitat del sòl i l’aire o l’increment del verd i la biodiversitat. Posant l’èmfasi en la recerca col·lectiva i la participació pública pròpies de la ciència ciutadana, l’Estació compta amb el compromís de la comunitat científica i entitats i associacions locals. L’Oficina de Ciència Ciutadana del Institut de Cultura de Barcelona també contribueix al projecte, destacant l’Escola Internacional de Ciència Ciutadana, on investigadors de tot el món s’afegiran a aquest esforç col·lectiu.

Tallers

Els visitants de l'Estació Ciutat poden realitzar fins a 16 tallers. Per a participar-hi de dilluns a divendres és necessaria inscripció prèvia. Durant el cap de setmana són oberts al públic.

Crèdits

L’Estació Ciutat és una coproducció del CCCB i l’Institut de Cultura de Barcelona, l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sant Martí. Amb la col·laboració de la Taula Eix Pere IV

La Clínica de Salut Ambiental x Barcelona es un projecte de: Natalie Jeremijenko
Comissariat: Josep Perelló
Direcció: Amanda Masha-Caminals
Disseny de l’espai: Guillermo Santomà
Producció de l’espai: Torrecilla Espais