Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

S'han acabat les festes "rave" al passatge Caminal

Amb l’enderroc de la nau a on es feien les festes s’acaben les molèsties que patien els veïns. De moment, han marxat els indigents que allí hi vivien i s’han tapiat les entrades. És el resultat de la decisió dels veïns i veïnes de passar a l’acció de l’assemblea del dimecres passat, en la qual van invitar assistir-hi a l’Associació de Veïns.

La presència en la xarxa d’internet amb un “Blog” molt ben construït, vídeos penjats a “youtube” i unes fotos-denúncies molt eloqüents que han fet els veïns, han contribuït a que els mitjans de comunicació s’en fessin molt ressò de la problemàtica. Tot plegat ha obligat a l’Ajuntament a pendre cartes en el tema després de 5 mesos de queixes continues del veïnat.

Ens preguntem sobre el poder que tenen els organitzadors d’aquestes festes-negoci “rave”, que lluny de ser expressió espontània de diversió de joves, es convoquen eficaçment a gent molt joveneta de tota Europa, es cobra entrada i té en el consum de droga un pilar fonamental. Com senyalen els afectats, són festes il.legals, no deixen dormir, però l’Ajuntament en comptes de solucionar-ho, fa una campanya a favor del civisme: quelcom falla.

Ara els veïnat exultant amb la victòria prepara una festa per celebra-ho. Aquestes festes són les que volem pel Poblenou!

22/8/2008:

Veïns i veïnes del carrer Pallars 172 porten 5 mesos sense poder dormir els caps de setmana.{mosimage}

Segons aquests veïns, "Vivir en Barcelona puede ser una pesadilla para sus ciudadanos. En una nave abandonada del barrio de Poblenou, rodeada de pisos donde vive gente mayor. Un grupo de jóvenes organiza fiestas ilegales desde Enero de 2008. Hemos llamado reiteradamente a la guardia urbana, a los mossos d'esquadra y al ayuntamiento. Su respuesta: NO PUEDEN HACER NADA. Los vecinos vamos a empezar un conjunto de acciones y protestas para poner fin a esta situación"

Hi han hagut dos desallotjaments que no han servit per a res. Els veïns fars de que no es solucioni el problema han convocat una assemblea per aquest dimecres.

Per a més informació podeu connectar en el seu bloc