Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

II TROBADA SOBRE LA CONVIVÈNCIA AL POBLENOU

2 convivencia

En aquesta trobada, veïns, veïnes, associacions, professionals dels serveis públics (escoles, centres de salut...) ens trobem per reflexionar sobre què es pot fer per afavorir una bona convivència al barri. 

El dia començarà amb la presentació del document elaborat com a resultat del treball fet durant la Primera Trobada sobre Convivència al Poblenou, que va tenir lloc el dia 24 de novembre de 2007. A continuació, es presentaran tres experiències com a exemples de bones pràctiques per a la convivència. Finalment, els participants parlaran, en petits grups, de què caldria fer i què es podria fer com a veïns i veïnes, entitats, serveis i administració per fomentar la convivència al barri. El resultat d'aquest treball conjunt es recollirà en un document que es farà arribar a tots els participants i a les persones, entitats i institucions que els pugui interessar, i podrà servir de base per concretar aquelles accions, iniciatives conjuntes i projectes que es proposaran all llarg de la trobada per tirar endavant al barri del Poblenou. 

La trobada tindrà lloc dissabte 31 de maig de les 9,30 a les 17,30h al CEIP Acàcies (carrer Pujades, 252-270). 

Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al 93 256 38 72 o escriure al correu:Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.           

Estan previstos dinar i servei de cangur gratuïts (cal sol·licitar aquests serveis en fer la inscripció).