Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Trobada sobre la convivència al Poblenou

trobadaconvivenciaabr

En aquesta trobada, veïns, veïnes, associacions, professionals dels serveis públics (escoles, centres de salut...) ens trobem per aportar les nostres visions i coneixement del barri.

Com són les relacions entre els veïns del barri?Hi ha problemes de convivència al barri? Per què?¿Hay col.lectivos excluídos? (jóvenes, ancianos, inmigrantes...?)Hi ha guetos?¿Qué hacemos para  fomentar la convivencia?

La  trobada  tindrà lloc dissabte 24 de novembre, de 9,15 a 14h, al Casal de Can Saladrigas (carrer Llull 214-217).
Està  previst  un  servei  de  cangur (cal sol.licitar-lo en fer la inscripció).

trobadaconvivenciabbr

ORGANITZA
APROPEM-NOS, xarxa d'entitats i serveis del Poblenou (AV del Poblenou, Biblioteca Xavier Benguerel, Centre Cívic Can Felipa, Centre Serveis Socials Poblenou, Ass. Esplai La Flor de Maig, JOC-Besòs, Ludoteca M. Gràcia Pont, Parròquia Sta. M. del Taulat, Parròquia Sagrat Cor, Veïns i Veïnes del Poblenou, Xarxa Solidària, ACAPS Poblenou, Coordinadora d’Entitats del Poblenou, Consorci Normalització Lingüística de Catalunya (Sant Martí) 

Què poden fer els veïns, les entitats, els serveis públics, les administracions?
Al  llarg  del matí, es presentaran les conclusions de l'estudi "El Barri,  espai  de  convivència"  fet   per la FAVB, i dels grups d'opinió realitzats  per  Apropem-nos, i a continuació, els participants parlaran,  en  petits  grups, de com són les relacions entre els veïns del barri, de si hi ha problemes de convivència o no, de col·lectius que pateixin algun tipus  de  discriminació, de què es fa, què no es fa, i què es podria fer per fomentar la convivència, i d'altres aspectes.

        El  resultat  d'aquest  treball conjunt es recollirà en un document que  es farà arribar a tots els participants i a les persones, entitats i institucions  que  els  pugui  interessar,  i  podrà  servir  de base per treballar  i  concretar  accions,  projectes, i iniciatives conjuntes per tirar endavant al barri del Poblenou.
Per  més  informació  i inscripcions, pots trucar al 93 256 38 72 o escriure al correu:
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.