Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Denúncia: Mal estat de la plaça Sant Bernat Calbó

En nom dels pares i mares de l’Escola La Mar Bella, des de l’AMPA, volem denunciar la situació d’insalubritat en què es troba la plaça Sant Bernat Calbó. La manca de neteja de la via pública al Poblenou és un problema ben conegut pels veïns i sempre denunciat des de l’Associació de Veïns.

 La situació de deixadesa, pel que fa a la neteja de la plaça, és més greu pel fet que hi ha una Escola que ocupa la major part de l’espai. Això fa que els nens, a les entrades i sortides de l’escola i sobretot a la sortida de la tarda, juguin entre brutícia i pixums. A més, el carreró que comunica la plaça amb el carrer Marià Aguiló està especialment brut en alguns racons i és justament en aquest carreró on hi ha la porta de la cuina de l’escola per on entra el menjar.

 Des de l’escola estem tips de les bones paraules, a vegades, i de la indiferència, quasi sempre, de l’Ajuntament del Districte. JA EN TENIM PROU, n'estem tips, EXIGIM que es netegi la plaça de manera sistemàtica i continuada i amb mitjans de desinfecció. Què passaria si aquesta brutícia, en lloc de davant d’una escola pública, estigués davant de l’escola  dels fills del president de la Generalitat? Estem segurs que algú ja hi hauria anat a netejar-la.

 Volem el mateix tracte per als nostres fills, viure al Poblenou no ens converteix en ciutadans de segona.

 Junta de l’AMPA

Escola La Mar Bella

23/11/2010