Tenim 202 visitants en línia

Fòrum veïnal barcelonès de dones

Aquest fòrum va dirigit a les dones (i també als homes) del moviment veïnal i dels altres moviments socials. El dia a dia de les activistes es veu travessat de manera continuada de situacions marcades per la condició de gènere. Donat que no hi ha espais de reflexió (pràcticament ja no existeixen les vocalies de dones que complien aquesta funció) hem cregut que aquestes jornades poden servir per compartir neguits i vivències. Un fòrum a on puguin florir reflexions, ja que, malauradament, la quotidianitat de la nostra tasca social immersa en un món patriarcal, no troba masses escletxes per expressar-se.

Des del bressol fins a la vellesa, constatem la feminització creixent de la pobresa. Una injusta realitat que contrasta amb les innombrables aportacions que fan les dones en tots els àmbits de la vida de la ciutat, des del treball fins a la cura de les persones, passant per la cultura i la cooperació. El moviment veïnal vol alertar la ciutadania davant les amenaces que pesen sobre els drets de les dones i sobre les seves condicions de vida. El soscavament de l’Estat del benestar, la regressió en els drets laborals, les retallades en els serveis públics…, han derivat els costos de la crisi cap a les dones, agreujant les desigualtats. Cada cop més, la integritat de les dones, el dret al propi cos, són qüestionats. Més encara: el cos de les dones esdevé camp de batalla i mercaderia. Necessitem unes polítiques públiques que afavoreixin l’accés a un treball digne, que donin opcions a les joves per construir les seves vides… I necessitem construir alternatives i xarxes de solidaritat des dels nostres barris per avançar en la igualtat i combatre totes les violències.

Enllaç al web de la Favb:  https://forumdonesbcn.wordpress.com/

Comentaris  

 
#1 I truly hope it's possible to find the best answer (DavidBlolo 15-02-2018 03:06
Recently I have come across one post which I believe you could find helpful. Somebody will take a steaming dump all over it, but it clarified some of my questions.
http://www.impeccableservice.co.uk/help-me-do-admission-application-essay/learn-how-to-write-an-impressive-admission-essay/
Citar
 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar