LA FAMÍLIA DEL COSTAT

Després de l’èxit de l’any passat, on van participar 22 famílies del Poblenou, es tornen a fer al nostre barri els dinars de LA FAMILIA DEL COSTAT, el projecte conjunt d’Apropem-nos i SOS Racisme.

Famílies de països i cultures diversos es troben en un dinar a casa d'una d'elles, per compartir vivències, coneixements... Una excusa perfecta per passar unes hores amb persones d’un altre origen, costums o maneres de pensar. Comprovar de primera mà que tenim coses diferents i moltes altres en comú. Una ocasió per passar una estona divertida i fer nous amics!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QUÈ POTS FER?

-Pots convidar o ser convidat/da a un dinar!

Si vols organitzar o participar amb la teva família (o companys de pis, o també individualment)  en un dinar de La Família del costat, apunta’t a: www.apropemnos.wordpress.como al facebookabans del 4 de novembre.

-O pots fer d’acompanyant en un dinar!

A cada dinar hi haurà una persona que farà el contacte previ amb les famílies, les presentacions el dia del dinar  i documentarà la trobada. Apuntat’ t a:  www.apropemnos.wordpress.como pel facebook abans del 4 de novembre.

Si ets acompanyant, et convocarem a una petita formació de 3 hores.

Aquests dinars es celebraran el diumenge 20 de novembre,  i uns dies després es farà una trobada de totes les persones que hi han participat.

 


Imprimeix   Correu-e