Tenim 339 visitants en línia

Les obres de transformació de Glòries avancen i en el curs d’aquest any el tortell passarà a ser història. Però els veïns dels barris afectats no podem abaixar la guàrdia i hem de participar activament en el procés per tal de donar compliment al Compromís de 2007 signat amb l'Ajuntament i els grups municipals.

Ara es tracta de dissenyar entre tots els usos provisonals de les zones que van quedant alliberades, començant pel solar que fins el setembre van ocupar els Encants Vells.

Amb aquest objectiu diumenge 2 de febrer les associacions de veïns hem organitzat una jornada de participació per començar a gaudir del parc de Glòries. S'explicaran els deu projectes arquitectònics que opten al concurs d'idees pel Parc de Glòries.

A més, el dimarts 11 de febrer celebrarem un taller participatiu per treballar les propostes sorgides sobre els usos provisionals. Serà a l'Espai 210 a les 18.30 h. (Carrer Padilla 210).

DIUMENGE 2 DE FEBRER

11h-12h Recorregut veïnal per les zones en obres i explicació dels projectes

12h-13h Mural explicatiu del projecte

13h-14h Vermut popular

PUNT DE TROBADA: La Farinera del Clot

ORGANITZEN: AAVV del Poblenou, Fort Pienc, Sagrada Família i el Clot-Camp de l'Arpa.

Us hi esperem a tots!

 

- Recordeu

2 de febrer

Ens trobarem a les 11 a la Farinera per començar el recorregut.

11 de febrer

A les 18.30 ens trobarem a l'Espai 210 (C/Padilla 210) per donar contingut a les propostes d'usos provisionals del Parc de Glòries.