Tenim 26 visitants en línia

La Fundació Maquinista-Macosa, treballa per aconseguir un museu que mantingui viva la memòria històrica de dues empreses pioneres en la industria i la tecnología, que han estat referents en la lluita obrera pels drets socials, sindicals i polítics, van tenir la seva seu als barris de Sant Andreu i el Poblenou i des de la seva absorció per la multinacional ALSTOM, estan desaparegudes.

Paral·lelament a l'objectiu del museu, la Fundació ha editat llibres, ha fet documentals, una exposició fotogràfica i periòdicament fa xerrades tècniques sobre temes d'actualitat.

El proper 24 de febrer, a les 18,30, als locals de la Fundació, c/ Ferran Junoy, s/n Parc de La Maquinista (Sant Andreu-Bon Pastor) Metro-L1 parada Sant Andreu n’hi haurà una sobre el transport públic.

Aquesta xerrada/debat anirà a càrrec de la Sra. Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. Manel Ferri, membre de la Plataforma pel Transport Públic (PTP) i el Sr. José Manuel Jurado, responsable de mobilitat de la CONC

Us convidem a participar en un debat en què volem situar el tramvia com una necessitat metropolitana, una defensa contra la contaminació i un pas més cap a la mobilitat sostenible i segura.

 

Montse Milà

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar