Cursa de transports

La Comissió de Mobilitat del Poblenou fa entrega d’un CD al regidor del Districte amb la gestió feta els darrers quatre anys

Algunes de les millores posades en pràctica van ser la nova regulació de l’aparcament de superfície i la posada en servei del pàrquing de Bilbao. La Comissió va demanar un Pla de Mobilitat per a tota la zona Poblenou-22@ i la creació de la Taula de Mobilitat del Poblenou amb la participació dels agents interessats en el territori.

entrega documents al regidorEl regidor Freixedes ha participat la tarda del 29 de setembre amb una moto elèctrica a la Cursa de Transports que organitza la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El regidor de Sant Martí ha sortit de davant del Casino de l’Aliança conduint una moto marca Honda de tracció elèctrica amb destí a la plaça Sant Miquel, punt d’arribada de tots els participants a la Cursa. Membres de la Comissió de Mobilitat del Poblenou van aprofitar per fer entrega al regidor de Sant Martí, que també ho és de Mobilitat, d’un CD amb els documents, actes i acords presos en matèria de mobilitat al Poblenou durant el darrer mandat. Freixedes va dir fa poques setmanes que pensava anul·lar alguns dels acords com el de prohibir l’aparcament de motos sobre les voreres. La Comissió de Mobilitat ja ha demanat al Districte una reunió al més aviat possible per tractar aquests temes i reprendre la feina de la Taula de Mobilitat.

 Redacció


Imprimir   Correo electrónico