Tenim 54 visitants en línia

Habitatges per a persones grans majors de 65 anys.

Al carrer Bolívia 45, cantonada amb el carrer  Ciutat de Granada, el Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona construirà l’edifici amb 105 habitatges per persones grans, habitatges que figuren en el Compromís per Glòries signat l’any 2007. Les obres s’han  d’iniciar aquest trimestre, segons ens anuncien des de l’ajuntament.

En aquest edifici hi ha previst la ubicació del CAP reivindicat per bari des de fa molt temps, encara que no hi ha data encara. Tot i la nostra insistència, la resposta és que la Generalitat no te disponibilitat econòmica per fer-ho i l’ajuntament es desdiu del compromís de l’anterior govern municipal de fer-ho l’ajuntament a càrrec de la Generalitat.

Tot i que la construcció dels habitatges per persones grans és una bona noticia pel barri,  hem de manifestar la nostra queixa pel poc temps que hi ha per presentar la sol·licitud per accedir a aquests habitatges, que acaba el dia 27 de FEBRER. A més, els interessats han d’estar apuntats al registre de sol·licitants d’habitatges protegits, abans del dia 13 d’aquest mes. Tants anys esperant la construcció d’aquests habitatges i ara no ens faciliten l’accés. Farem arribar la nostra queixa més ferma als responsables municipals.

Els que hi esteu interessat us podeu informar a les oficines d’habitatge de l’ajuntament i a la web municipal www.bcn.cat/habitatge.

Associació de veïns i veïnes del Poblenou

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar