Tenim 21 visitants en línia

Refugi antiaeri

Les obres de canalització de la recollida pneumàtica d’escombraries del carrer Lope de Vega posen a debat quin ha de ser el destí del refugi antiaeri que hi ha en el subsòl. Les obres poden fer perillar l’estructura del refugi creat per protegir la població durant els bombardejos de la guerra civil.

Membres de l’associació de veïns entren al refugi i fan un reportatge fotogràfic. El refugi te uns 80 metres de llarg per uns 3 metres d'ample, les parets són de pedra, el sostre sembla de ciment. Es poden apreciar algunes bigues de fusta encara fent de suport, molt poques, ja que la majoria estan per terra mig podrides i desfetes. En un dels extrems, direcció mar, s'aprecia una comuna (vàter). Sembla que hi havia algunes portes laterals perquè es veuen les guies d'unes portes corredisses.

Preguntat sobre el tema, el regidor Narváez treu valor a aquesta infraestructura històrica.

p1020924 br p1020926 br
p1020928 br p1020936 br
p1020935 br p1020934 br

Comentaris  

 
#1 RE: Refugi antiaerifrancisco aguirre 24-02-2011 18:26
Claro que le quita importancia ya no les interesa, como todos los políticos van al sol que mas calienta, que importa que allí se refugiaran personas que todavía viven en el barrio y allí salvaran la vida como Montse una mujer de casi 90 años que me explicó que allí la llevaban sus padres cuando bombardeaban, si desvían la obra para salvarlo nadie de ellos podrá robar nada del presupuesto de la obra, para que queremos un regidor para nada.
Citar
 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar