Tenim 36 visitants en línia

Fòrum veïnal barcelonès de dones

Aquest fòrum va dirigit a les dones (i també als homes) del moviment veïnal i dels altres moviments socials. El dia a dia de les activistes es veu travessat de manera continuada de situacions marcades per la condició de gènere. Donat que no hi ha espais de reflexió (pràcticament ja no existeixen les vocalies de dones que complien aquesta funció) hem cregut que aquestes jornades poden servir per compartir neguits i vivències. Un fòrum a on puguin florir reflexions, ja que, malauradament, la quotidianitat de la nostra tasca social immersa en un món patriarcal, no troba masses escletxes per expressar-se.

Des del bressol fins a la vellesa, constatem la feminització creixent de la pobresa. Una injusta realitat que contrasta amb les innombrables aportacions que fan les dones en tots els àmbits de la vida de la ciutat, des del treball fins a la cura de les persones, passant per la cultura i la cooperació. El moviment veïnal vol alertar la ciutadania davant les amenaces que pesen sobre els drets de les dones i sobre les seves condicions de vida. El soscavament de l’Estat del benestar, la regressió en els drets laborals, les retallades en els serveis públics…, han derivat els costos de la crisi cap a les dones, agreujant les desigualtats. Cada cop més, la integritat de les dones, el dret al propi cos, són qüestionats. Més encara: el cos de les dones esdevé camp de batalla i mercaderia. Necessitem unes polítiques públiques que afavoreixin l’accés a un treball digne, que donin opcions a les joves per construir les seves vides… I necessitem construir alternatives i xarxes de solidaritat des dels nostres barris per avançar en la igualtat i combatre totes les violències.

Enllaç al web de la Favb:  https://forumdonesbcn.wordpress.com/

Comentaris  

 
#5 Features and signs hidden internal swelling during pregnancyKIRATave 12-07-2018 16:08
To determine internal swelling is difficult enough, therefore, consequently, they influence the body for a long time, which threatens the normal fetus. Fluids are dangerous because they break blood circulation. Such situation leads to the strengthening of negative tendencies feeding and the breath baby, created hypoxia.
Fighting such a pathology should be done with the help of correction feeding and special procedures so that water does not stay tissues. If the woman is resting, then under the feet better put a cushion or pillow to improve the blood circulation of tired legs. Prohibited long time to sit or stand, as this leads to stagnation in the body. It is recommended that the knee-elbow position several times a day in order to increase blood flow.
feet swelling after pregnancy: http://pregnancyplus.info/feet-swelling-after-pregnancy-how-to-deal-with-this-issue
Citar
 
 
#4 Who can help me out? (DavidTeeft 18-04-2018 11:23
Thank you for helping people get the information they need. Great stuff as usual. Keep up the good work!!!
http://huachengrubberbelt.com/index.php/2016/12/19/essays-and-its-altering-aspects-of-significance/
Citar
 
 
#3 I truly hope it is possible to help me with this =(DavidTeeft 17-04-2018 16:28
A short while ago I've come across one article which I think you can find interesting. Somebody will take a steaming dump all over it, however it answered some of my questions.
http://namotoko.si-soft.or.kr/2017/12/11/well-known-application-essay-topics-apply-the/
Citar
 
 
#2 really want a person's assistGreyskef 02-03-2018 01:20
I'm sorry for off-topic, I'm thinking about making an informative web site for college students. Will probably commence with publishing interesting facts such as"Some people say that when the black bands on the Woolybear caterpillar are wide, a cold winter is coming."Please let me know if you know where I can find some related information and facts like right here

https://storify.com/historyessays3/just-about-the-most-efficient-professional-writing
Citar
 
 
#1 I truly hope it's possible to find the best answer (DavidBlolo 15-02-2018 03:06
Recently I have come across one post which I believe you could find helpful. Somebody will take a steaming dump all over it, but it clarified some of my questions.
http://www.impeccableservice.co.uk/help-me-do-admission-application-essay/learn-how-to-write-an-impressive-admission-essay/
Citar
 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar